Za mikrofonem jsem už od roku 1992, je to už hodně dlouho! V Českém rozhlase jsem začínala v roce 1999, kdy jsem byla zpravodajkou pro bývalé okresy Jihlava, Třebíč a Žďár nad Sázavou pro Český rozhlas Brno. Po vzniku stanice na Vysočině jsem se vrátila jako moderátorka - průvodkyně dopoledním Tandemem. Po nějaké době mě odvolaly mateřské povinnosti, stihla jsem dvě děti k mému prvnímu.
Rádio byl můj sen už od druhé třídy základní školy. Vždycky jsem ho poslouchala a vždycky jsem chtěla být jeho součástí. Nikdy jsem ani na chvilku nepřipustila, že budu v životě dělat něco jiného a pořád a všude ho poslouchám. Původně jsem ale vystudovala jazyky (angličtinu, francouzštinu, právě se učím další, španělštinu) a doma občas překládám nebo opravuji různé texty a knížky. Stíhám ale i chodit na koncerty, do divadla, fotit, číst a cvičit.
Všechny články
-
Budova nádraží ve Světlé nad Sázavou získala po opravě vzhled z doby Rakouska-Uherska
Památkově chráněný objekt na železniční trase Brno - Havlíčkův Brod - Praha díky své znovu získané historické podobě lahodí oku pamětníků.
-
Kuře a chřest na grilu
Po většinu dní teď máme krásné jarní počasí a tak si říkám, jestli už jste uspořádali první letošní grilovačku. Kdo má zahradu a na ní gril, určitě ano.
-
Žďárská pouť, Den lesa i vzpomínka na oběti holocaustu - vybírejte z víkendových akcí na Vysočině
O víkendu můžete na Vysočině vyrazit do lesa, zavzpomínat na oběti holocaustu nebo běžet pro Paměť národa. A to není zdaleka vše! Vybírejte z našich víkendových tipů.
-
Bábovka podle Jany Pokorné
Kdo sledoval pořad Peče celá země, viděl, že upéct se dají neuvěřitelně složité věci, barevné, efektní na pohled. Ale velmi často bývá krása i chuť v jednoduchosti.
-
Básně, hudba, divadlo. V Petrkově to žije uměním i vzpomínkami na rodinu Reynkovu
V zámečku v Petrkově žil Bohuslav Reynek, grafik, básník i hospodář, jeho žena fracouzská básnířka Suzanne Rennaudová a jejich dva synové.
-
Rebarbora na slano
Pomalu začíná sezóna rebarbory a ta by se měla jíst právě teď na jaře.
-
Rychlý kiš
Dnes si dáme pochoutku, která je původem z Francie, ale věřte tomu, že všechny potřebné ingredience najdeme i v našich spížích a ledničkách.
-
Vysoký roštěnec pečený s kostí
Zatímco u nás si z hovězího rádi pochutnáváme na svíčkové, guláši, případně steacích, v Americe se nebojí pořídit si opravdu hodně velký kus a upéct ho vcelku.
-
Cestou na náměšťský zámek se mohou návštěvníci zastavit v řemeslné dílně Forest Ritual
Barbora Masaříková a Forest Trenz projeli spoustu zemí v obytné dodávce, ale nakonec zakotvili v Náměšti nad Oslavou. Kousek od zámku otevřeli řemeslnou dílnu.
-
Vietnamská káva s kondenzovaným mlékem
S kávou je život krásnější než bez kávy, četla jsem někde tento přiléhavý motivační citát. Když se namane možnost ochutnat novou kávu, většinou nezaváhám ani chvilku.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »