Ich bin ready, a to hned dvakrát! Nejnovější bangery z klubového podsvětí

29. červen 2023

Na úvod epizody zazněl nejnovější release od britského Roska – Tom's Diner, na kterém se objevuje velmi povědomá melodie, na níž si (samozřejmě) ani jeden z moderátorů nemůže vzpomenout. Lunice se po šestileté odmlce vrací s plnohodnotným projektem OPEN. Ve studiu zazněl první a poslední track pro lepší představu, jak může celý projekt znít.

Zazněl i track Dem Deh z nejnovějšího společného alba Manga Saint Hilare a Blay Vision. Grimeová dominance je hlavním prvkem celé desky. Manga nedávno zavítal do Prahy a to konkrétně na Outlook Warm Up Party před pražským Cross Clubem. STEADY popisuje tento koncert jako jeden z nejlepších, na kterém kdy byl, a doufá, že na tomto místě v budoucnu uvidí víc britských jmen.

Dvojice moderátorů se byla o víkendu mrknout na GLÜCK (projekt DJe 202Fearless a jeho týmu) v pražském klubu Fuchs2. Akce se poměrně rychle vyprodala a nabídla tak každému návštěvníkovi jedinečnou atmosféru a rave, na který dlouho nikdo nezapomene. Mimo 202Fearlesse zahrál například SJ Yellow, norský ONLEASH nebo německý 666OY.

Jak se kategorizuje baile funk? Kde bude duo společně vystupovat příště? A co je to vlastně ten VÄLVÄT? To a mnoho více se dozvíte v nejnovější epizodě Flámu na Radiu Wave!

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.