Kdo se bojí Lady Gaga? Poslechněte si album Chromatica v remixech současné klubové smetánky

16. září 2021

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Nebo do klubu. Lady Gaga má ovšem evidentně pro strach uděláno, a tak nechala své šesté album Chromatica podrobit důkladné remixové taxidermii v podání těch nejzvučnějších jmen současné klubové hudby. Jak to dopadlo? Uslyšíte ve Flámu!

Arca, A. G. Cook, Charli XCX, Coucou Chloe, Dorian Electra, Jimmy Edgar, Mura Masa, LSDXOXO, Pabllo Vittar nebo Shygirl. Slušná přehlídka klubových velikánů, nemyslíte? Ti všichni se podíleli na remixové verzi loňské desky Lady Gaga nazvané Dawn of Chromatica.

Gagy dvorní producent BloodPop přizval na desku coverů skoro každého, kdo hýbe dnešním klubovým světem, a pomohl tak připravit dost možná nejdůležitější remixové album roku. Jen škoda, že se toho nedočkala SOPHIE, která se ostatně měla podílet na produkci samotného alba Chromatica. A její vliv na nové desce i tak nelze přeslechnout. Přesvědčte se na vlastní uši.

Mají psi a kočky rádi taneční hudbu? A co Caribou? A jaká zvířata má ráda Lady Gaga? Poslechněte si Flám plný nečekaných remixů!

autoři: Jan Bárta , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.