Kompot o instagramu známých rodin: focení matek v plavkách, mlácení otců a vydělávání na dětech

9. březen 2018

Je v pořádku, když vás fotí v plavkách váš patnáctiletý potomek? Proč napadl Tommyho Lee jeho vlastní syn? A kam může ještě dospět klan Kardashianů? Na to všechno odpovídali Hanka se Šimonem v dalším vydání Kompotu, který se točil především kolem rodinných vztahů.

Historicky poslední páteční díl (#nověvpondělí) jsme oslavili tradičně po svém. Rozhodli jsme se podívat za celebritami, o kterých opravdu dlouho nebylo slyšet. Herečka a modelka Elizabeth Hurley, která se v 90. letech stala známou díky vztahu s hercem Hughem Grantem, se tento týden stala součástí debaty o náležitostech vztahu mezi matkou a synem. Internetovým uživatelům totiž připadalo nevhodné, že její patnáctiletý syn Damian Charles Hurley fotí svou matku v plavkách na její instagramový účet. Vyzývavost fotek připadala jak Hance, tak Šimonovi velmi sporná, spíš nulová. „Moje maminka by sice po mně nic takového nechtěla, ale vůbec bych s tím neměla žádný problém. Kdyby to fotila její patnáctiletá dcera, tak by s tím nikdo neměl problém. A v tomhle případě vidí lidé automaticky něco sexuálního, což mi připadá dost creepy,“ říká Hanka.

Pamela Anderson a Tommy Lee spolu mají dva syny: Brandona a Dylana (#beverlyhills90210). První z nich měl teď svého otce napadnout, o čemž informoval na Instagramu sám Tommy Lee fotkou napuchlých rtů a napsal k tomu: „Moje srdce je zlomené. Můžete dát svým dětem cokoli, co kdy chtěly, ale stejně se můžou obrátit proti vám. Skvělá práce, Brandone! Jsi výtečný syn!“ Fotku sice záhy z Instagramu smazal, ale rozjel opravdu dramatickou sérii přestřelek se svou bývalou manželkou a synem přes bulvární americké médium TMZ. O detailech více v audio záznamu Kompotu.

Na přetřes pak přišly i další známé rodiny – Kardashianovi a Obamovi. Zatímco první zmíněná už jednu reality show má, ta druhá svou teprve dostane. Údajně by ji měl nabídnout divákům už brzy Netflix. Hanka hned připravovanému pořadu přiřkla nálepku „Kardashianovi pro chytré“. Obamovi asi budou mít ještě výrazně vyšší sledovanost. Keeping Up With Kardashians totiž několik posledních řad v číslech zdolají i výsledky české Výměny manželek, což hovoří za vše. Řešením by snad mohla být budoucí generace – děti Kanyeho Westa a Kim Kardashian už teď totiž boří rekordy na sociálních sítích, a to ještě nejstarší dceři North nebylo ani pět.

Zajímá vás, komu se povedlo získat dvě ceny Emmy, Grammy, Oscary a Tony, tedy takzvaný „dvojitý EGOT“? Jak se jmenuje vlastním jménem rapperka Iggy Azalea a proč si zbytečně vytvořila výrazně slabší pseudonym? A které popové divy letos představí nová alba? Poslechněte si celý Kompot.

Pozor! Kompot se nově přesouvá z pátku na pondělí. Nově si ho můžete pustit každé pondělí od 19:00 nebo na podcastu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.