Kompot o Koptashow, Noční směně s Adélou a Topol Show: dá se na nové talk shows koukat?

26. únor 2019

Další díl pořadu Kompot se kromě Oscarů věnoval novým a novějším českým talk shows – konkrétně Koptashow, Noční směně s Adélou a Topol Show. Mají šanci se ve světě Karla Šípa, Jana Krause a Haliny Pawlowské prosadit, nebo zmizí v propadlišti dějin jako Show Leoše Mareše?

Chcete se dívat, jak známé osobnosti v televizi odpovídají na bizarní otázky, na nízkorozpočtový dvanáctihodinový pokec v obýváku ve stylu Big Brother nebo na zábavné vzpomínky dvou politických dinosaurů, kteří se potkali na baru? Nové české talk shows sice nejsou vycizelované do perfektního produktu, ale nabízí rozmanité koncepty, které se nesnaží kopírovat ty zahraniční. A to i přesto, že Mirek Topolánek během sporé marketingové kampaně prohlašoval, že chce být „něco mezi Krásnými ztrátami a Howardem Sternem“.

Pořad herce Václava Kopty se vysílá každou neděli večer na ČT1 a trápí ho velmi špatné recenze. Jsou oprávněné? Noční směna s Adélou je zase jeden z hlavních projektů internetové televize MAll.tv, která spustila provoz na podzim. Divákovi to Elbel, známá například svými stand-upy, rozhodně neulehčuje. Noční směnu můžete sledovat jednou za čtrnáct dní živě od 19:00 do 7:00 nebo se později podívat na sestřih toho nejlepšího. Má tak složitý koncept smysl? A pak je tu Topol Show na webu Info.cz – možná trochu vysmívaný, ale pořád jedinečný pořad svého druhu, protože žádný jiný expremiér vlastní show dosud nerozjel. Co se Hanka Biriczová od „epického“ Mirka Topolánka naučila? Poslechněte si velkou recenzi v pořadu Kompot!

Pusťte si Hanku Biriczovou a Šimona Holého v novém díle pořadu Kompot a zjistíte, proč byste neměli pominout nejlepší dokumenty Free Solo a Period při nakoukávání oscarových vítězů.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.