Nečekaná senzace! Kdo přišel do vysílání za dvěma protivnými moderátory Startéru?

5. duben 2022

Vidíte ty vyděšené obličeje? Kdo překvapil Jonáše a Jakuba před fotostěnou Radia Wave? Nebo je to všechno jenom fake news, abychom přitáhli pozornost k posledním soutěžním trackům a vybíráním z archivu před velkolepým play off?

Není! Samozřejmě, že do studia někdo přišel. Mohl to být Jiří Korn? Nebo snad Maceo Parker? Na Korna každopádně došlo, vzpomněli jsme si na něj v souvislosti s kapelou Celest & Charles, kteří svým stylem mohli být slavnému interpretovi docela blízko. Přišli jsme jim proto víc na chuť? No, maličko. 

Každopádně jsme ale v dobrém i ve zlém vzpomínali na songy, které jsme letos odehráli. Třeba na Xanitu Speaking, hudební solitérku podepsanou pod trackem Výloha za rohem. Zvláštně ospalý song zní jako něco, co Xanita tvořila mezi sněním a bděním. A přitom si stejně dovedeme představit, že by to mohl být i docela „banger”, kdyby někdo ještě trochu pročistil stopáž. Xanitu bychom klidně poslouchali na cestě domů z klubu. 

Poslechněte si další díl hitparády neobjevených a odhalte senzaci ve vysílání. A songy už neposílejte, slyšeli jsme jich nějak moc. Ahoj!

autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.