O pořadu Děrné štítky

Vše ze světa internetu, sociálních sítí, streamovacích služeb. O tom, jak technologická komunita okolo Silicon Valley proměňuje náš svět.

Rubrika, ve které je řeč o tom, jak nás technologické revoluce na jednu stranu zklamou – když nám dají „140 znaků místo létajících automobilů“ – a na druhou stranu předčí naše nejdivočejší očekávání. A to i nemile, jako v případě Snowdenových leaků. 

A proč se jmenuje Děrné štítky? Protože je to nejbližší společný jmenovatel všech v rubrice propíraných tematických okruhů, bez kterého by se nic takového nedělo… 

Historie rubriky:
Vysíláme od září 2011. 

Všechny díly rubriky najdete zde. 

Pořad připravují

Další pořady

  • Normy

    Normy je název cyklu autorských podcastových dokumentárních sérií Radia Wave. Zpracovávají mnohdy provokativní a pro řadu lidí neobvyklá témata v životě mladých lidí.

  • Zkouškový

    Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe. 

  • Postíže

    Zuzana Kašparová a Jakub Strouhal v uvolněných rozhovorech zpovídají zdravotně postižené vrstevníky v podcastové sérii Postíže.

  • Brambora s vejcem

    Lehce chaotická rubrika Ivany Veselkové a Aleše Stuchlého. Živé telefonáty celebritám všech kategorií - těch provařených, ale i těch, které neznáte, nebo vás nezajímají.