O pořadu Echo Václava Havelky

To jsou přirozené hudební vazby. To jsou vlivy a inspirace hudebníků, kapel a umělců bez ohledu na trendy. Pořad Echo Václava Havelky (do ledna 2014 Natural Bridge) sleduje souvislosti a spojitosti mezi hudebníky, kapelami, umělci a je o tom, jak každý posluchač najde, hledá-li...

V záplavě zmatku, trendů a novinek jde pořad Natural Bridge napříč žánry a historií. Zabývá se souvislostmi, které utváří podstatu a definují toho kterého umělce, kapelu. Jste tím, co posloucháte.

Historie pořadu:
Pořad vysíláme od července roku 2007. V lednu 2014 se Natural Bridge přejmenoval na Echo Václava Havelky.

Václav Havelka III
Hudebník, písničkář, známý z působení pod pseudonymem selFbrush nebo jako vůdčí osobnost skupiny Please The Trees. Spolupracoval mimo jiné s dalšími hudebníky jako na příklad Ecstasy Of Saint Theresa a dalšími. Je autorem hudby k několika divadelním představením ve Stavovském divadle, Dejvickém divadle a Divadle na zábradlí.

Všechny díly pořadu najdete zde.

Tento pořad se již nevysílá

Poslední záznamy

Další pořady

  • Quest

    Quest si dal za cíl provést vás světem počítačových her tou nejhravější formou.

  • Otevřené hlavy

    Otevřené hlavy je série exkluzivních rozhovorů se zahraničními intelektuály a intelektuálkami o zásadních problémech a naléhavých tématech dneška.

  • Sádlo

    Sádlo je autorská podcastová série Ridiny Ahmedové o společenském tlaku na ženský vzhled a o tom, jak pestré a spletité jsou cesty k přijetí vlastního těla. 

  • Šatníky

    Šatníky přináší příběhy módy z českých skříní a ulic. Poslechněte si, co se skutečně nosí a proč. Nahlížíme do skříní a šaten, analyzujeme osobní styl a přístup k oblékání.