Post-valentýnský speciál pro všechny R&B hlavy. Milostná degustace od Ciary až po Seana Paula

V našem novém speciálu jsme si pro vás připravili to nejlepší z R&B a rapu z přelomu milénia, soubor novinek z tuzemska i zahraničí a mnoho dalšího. Po našich zimních prázdninách jsme opět v sedle.

Vracíme se rovnou den po svátku zamilovaných s naším speciálem. Ten je věnovaný všem, kteří mají, stejně jako my, rádi ladné R&B tóny nejen z přelomu milénia. Playlistu se tentokrát chopil náš čerstvý oslavenec Dominik, přichystal si skladby, které vás i vaši polovičku dostanou skoro až do kolen. Na dnešní menu se dostala jména jako Ciara, Sean Paul, Ashanti, Usher a mnoho dalších.

Kromě toho se do éteru již tradičně dostal i velký balík novinek z česka a zahraničí, včetně aktuální kauz, chystaných desek a koncertů. Kromě toho došlo i lehký průlet deskou Vultures.

Co se děje ve Vídni? Jak nás baví nový Ye a Ty Dolla $ign? Jaké šolíchání doručil Dominikův playlist? A kam jede Lil Yachty? To vše a ještě víc v novém dílu Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.