Rapová večeře je na stole. Mike WiLL Made-It a Chief Keef servírují nachos ze špinavé kuchyně

22. březen 2024

Čerstvé novinky je třeba servírovat za tepla, a my tak opět přinášíme to nejnovější ze světa rapu. Od aktuálních desek, singlů a kauz, až po reportáže z mejdanů.

Po dlouhé době je naše studio bez hostů, a to znamená jediné. Je tu naše oblíbená seance, ve které přinášíme aktuální přehled novinek ze světa rapu, od čerstvých desek, přes výživné skladby a kauzy z ulic, až po reportáže hned ze dvou mejdanů.

Na hlavní albové menu se pak z kuchyně dostavila dvojice Mike WiLL Made-It a Chief Keefem se společným projektem DIRTY NACHOS. Pokračujeme s dlouho očekávanou deskou BLUE LIPS, kterou má na svědomí ScHoolboy Q, novým EP britské rapperky BXKS nazvaným One Time, a také skladbami ze společného alba dvojice Yung Lean a Bladee.

Coby dezert jsme si pak dali reportáž z večírku s legendárním Plasticianem, novinky z tuzemska i zahraničí a mnoho dalšího.

Kdo pojede k pyramidám? V jaké formě je Mike WiLL Made-It? Kdo je to BXKS? A kdo ze slováků čeří vody? Dozvíš se ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.