Startér se vracel v čase, ale dobré novinky nenašel

23. duben 2018

Dvanácté kolo Startéru vypadalo identicky jako to jedenácté. V mailové schránce jsme totiž tentokrát nenašli písničku, kterou bychom chtěli ukázat světu. Ale ke skladbám z předchozích kol jsme měli pořád co říct.

Pražští Good Times Only jsou s každým poslechem o něco lepší – a Jonášovi prý dokonce vehnali slzy do očí. Částečně proto, že si před vysíláním byl zaběhat a zvýšená hladina endorfinů mu pak komplikovala posuzování skladeb. Pochvalu dostaly i dvě nadané písničkářky (a kamarádky od dětství, jejichž snem bylo založit si kapelu) Avokaduo – ty si ostatně oblíbil i Jakub – a „druhou šanci“ dostala pop-punková formace Brighter Days.

Jak si má člověk vybírat nahrávací studio? A proč jsme doopravdy nenasadili žádnou novinku? Poslechněte si poslední vydání Startéru a pošlete svůj track na starter@rozhlas.cz. A nezapomeňte, že 13. června se na vás těšíme v café V lese na Startér Showcase. Jestli si tam zahrajete, to vám prozradíme až dva dny předem!

autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.