Žena zažila orgasmus na koncertě a batole zamklo matku na balkoně. To jsou zprávy minulého týdne

5. květen 2023

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlahodnější croissanty ze zpravodajského podnosu. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

Ivanku jako milovnici vážné hudby zaujala zpráva o tom, že Orchestr Losangeleské filharmonie zřejmě hraje opravdu dobře. Návštěvnice jednoho jejich koncertu to nedávno dala hudebníkům velmi specifickým způsobem najevo. Při poslechu druhé věty Čajkovského Symfonie č. 5 totiž patrně zažila hlasitý celotělový orgasmus.

Zuzanu jako fandu do psychologie šokovala informace o tom, že každý druhý Američan trpí osamělostí. Riskuje tím zdraví stejně, jako kdyby kouřil 15 cigaret denně. Situaci zhoršil covid, ale podepisují se na ní i technologie. Osamělost není legrace, zvyšuje totiž zvyšuje riziko předčasného úmrtí téměř o 30 %.

Nesměla chybět nějaká ta krimizprávy z Brna: batole z Brna zamklo hluchoněmou matku na balkoně a šlo spát.

Je mezi škodolibým miminem, vášnivou milovnicí hudby a epidemií osamělosti nějaká tajnosnubná souvislost? Vůbec ne, míní Mikrovlnky. Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka