Abrazivní kopance Ice Spice, Slowthaie nebo Trippie Redda jako soundtrack k aprílovému počasí

2. únor 2023

Miley Cyrus trhá rekordy. Jak vzrušující! Od dob virálního singlu Wrecking Ball se třicetiletá popstar na první příčku amerického singlového žebříčku nepodívala. To se teď mění s novinkou Flowers. Rozchodový hit, který přináší pocit hrdosti i lidem v perfektně harmonických vztazích, si zažil natolik akcelerační vstup na streamovací platformy, že měl historicky největší vstupní týden ze všech singlů na Spotify. Filip říká „meh“, Annabelle novinku statečně hájí.

Ve Velkých číslech se Filip pod vlivem nevraživého počasí těšil na klidný pleják, místo toho se ale moderátorům záhadným způsobem podařilo vyselektovat abrazivní kopance, které udeřili Trippie Redd, Ice Spice nebo Slowthai. Díky selekci Annabelle ale přece jenom na nějaký odpočinek došlo – pohladil klavír mladíka odchovaného TikTokem, který si říká Jvke, nebo překvapivě popový singl Rosalíi.

Annabelle s Filipem probrali mimo jiné pět českých jmen, která se aktuálně uchází o reprezentaci Česka v Eurovizi – jsou jimi Markéta Irglová, Pam Rabbit, Maella, písničkář Rodan a skupina Vesna. Známe už také seznam vystupujících na chystaném předávání cen Grammy. Kdo tam? A proč se soudí Rick Astley s rapperem ze soundcloudové éry?

Rapper Lil Yachty se kámoší s hvězdami indiečkového synthpopu, jak se to projevilo na jeho nové desce Let’s Start Here? A které obavy Filip sdílí s Rickem Rossem? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.