Anakonda škrtí Billie Eilish a DJ Khaled už potřetí křičí své jméno z vrcholu hitparád

13. květen 2021

Remixová verze Weekndova tracku Save Your Tears s popovou královnou Arianou Grande, která moderátory Velkých čísel příliš neuchlácholila, se vyšvihla na vrchol americké hitparády Billboard Hot 100. Přesto mají oba nasazené své koně – aktuální podoba žebříčků přeje (k radosti Annabelle) premiérové spolupráci mezi Miley Cyrus a Kidem LAROIem nebo (k potěše Filipa) debutové desce kanadské zpěvačky Charlotte Cardin. Z globálního hlediska v rámci čísel nadále dominuje Lil Nas X.

Úvodní rubriku No. 1 tentokrát obsadil schopný byznysmen a globální bavič DJ Khaled, který má na krku už třetí album, které se mu usídlilo na špici albového žebříčku. Podle Filipa Khaled novince Khaled už více sebestředný název udělit nemohl a opět se mu podařilo zmobilizovat snad veškeré hvězdy hudebního průmyslu. Track I Did It, na kterém hostují Megan Thee Stallion, Post Malone, Lil Baby a DaBaby, je nicméně ukázkou toho, jak se dá legendární kytarový riff nevkusně použít do generického trapového beatu.

S dlouho očekávanou novinkou přišla i popová antistar Billie Eilish, kterou v klipu k folkové baladě se silnou message Your Power škrtí obří anakonda. Lokaci, která pro video posloužila, Annabelle použila k tomu, aby znovu upozornila, že je na dovolené na Tenerife. Při zjištění, že Eilish natáčela v Kalifornii, Annabelle hbitě vytasila alespoň své historicko-geografické okénko.

Tento týden se také urodila spousta žhavých novinek – Perrie Edwards z girl bandu Little Mix čeká miminko s fotbalistou, Robin Zoot s Viktorem Sheenem snad nikdy nebyli upřímnější a konečně si můžete zakoupit také umělou ruku jednoho z bratrů Jonasů.

Jaké tipy má Annabelle pro back vokalistky Royal Blood a proč by jim dala padáka? Zvládl by Filip práci DJe Khaleda? Je do letadla lepší pravá nebo levá ruka Joea Jonase? A mají legendární Coldplay v rukách vyšší sílu? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.