Ariana Grande úřaduje v prezidentském křesle, Ego posílá další bizarní flow a rapuje už i Tomáš Klus

29. říjen 2020

Po Billboard Music Awards z minulého dílu se blíží další předávání hudebních cen – v listopadu se Annabelle s Filipem zaměří na American Music Awards. Pokračuje taky smršť připravovaných desek a s novinkami přichází třeba rapperka Rico Nasty nebo Ariana Grande, která si v klipu hraje na prezidentku Spojených států. Ve Velkých čísel došlo tentokrát i na metal s Bring Me The Horizon v čele s Oliverem Sykesem, který si klipy sám režíruje.

Při příležitosti výročí vzniku samostatného československého státu by byla škoda nezaměřit se i na tuzemské novinky, a tak zazněl protest song Lockdown od Tomáše Kluse, který teď k velkému překvapení Annabelle a Filipa rapuje. O beat se mu navíc postaral Jiří Burian aka Kapitán Demo. S nečekaně drsným projevem přišel i člen Rychlých kluků Calin, jehož novinku Serotonin obohatil svojí slokou Ego – ten, zdá se, soutěží sám se sebou o to, kde se mu podaří vykouzlit bizarnější flow. Moderátoři Velkých čísel se díky němu ale rozhodně nenudili.

Dívčí skupina Little Mix vyvedla Filipa z omylu, že krom k-popových Blackpink už na Spice Girls nebo The Pussycat Dolls nikdo nenavázal. Annabelle opět nezklamala a hbitě Filipa opravila ohledně toho, s kým teď chodí Zayn Malik z One Direction. Tentokrát ale dokázala ocenit Filipův výběr tracků a milým překvapením pro ni byla rapperka Rico Nasty, kterou  na bangeru Don’t Like Me doplňují Gucci Mane a Don Toliver – velká jména do Velkých čísel prostě patří.

Jak Ty Dolla $ign a Post Malone navázali další spoluprací na předchozí hit Psycho? A kdo téměř prošvihl šanci mít na tracku Drakea? Pusťte si díl Velkých čísel!

Playlist:

JOEL CORRY & MNEK – Head & Heart
YUNG BLEU – You’re Mines Still ft. Drake
CALIN – Serotonin ft. Ego
TOMÁŠ KLUS – Lockdown
ARIANA GRANDE – Positions
RICO NASTY – Don’t Like Me ft. Gucci Mane & Don Toliver
LITTLE MIX – Sweet Melody
BRING ME THE HORIZON – Teardrops
TY DOLLA $IGN – Spicy ft. Post Malone

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.