Babi, pojď se mnou do vany. Co nejhoršího se letos stalo v popkultuře?

25. prosinec 2021

Vánoční speciál podcastu Kompot vám vysvětlí, proč je reunion Přátel ztráta času, i když jste největší fanoušek, a v čem vás Jennifer Lopez a Ben Affleck tahají za nos. Co nejhoršího i nejlepšího se v uplynulém roce událo v popkultuře? A je v pořádku zvát babičku do vany? Pusťte si Kompot.

Jak dopadlo pokračování dokuseriálu Tiger King? Dají se Kim a Kanye zase dohromady? A stojí nová deska Adele za to? Konec roku láká ke sdílení seznamů toho nej a top z uplynulých dvanácti měsíců, ale kdo myslí na to nejstrašnější?

Naštěstí jsou tu Hanka se Šimonem, a tak můžete místo rodinné vánoční tlachanice strávit celých 58 minut se speciálními rubrikami, které hodnotí popkulturu roku 2021 v následujících kategoriích: „Nashle, otřesný“, „Neviděl/a jsem, lol“, „Neslyšel/a jsem, lol“, „Není to už moc?“ a „Umění skončit“.

A nebojte se, nová deska Adele za to stojí a „povedlo se“, což je název jedné ze dvou pozitivních rubrik tohoto svátečního speciálu. Tou druhou je „The Real Housewives“. Že nevíte, co to je? Pusťte si – ale okamžitě – speciál podcastu Kompot.

Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.