BabyTron přináší testament, JONNY5 volí Gore Tex. Vrací se tradiční rapový přehled!

Máme pro vás aktuální souhrn toho nejlepšího ze světa rapu za poslední týdny. Svěží desky, horké singly, novinky ze scény a tipy na koncerty.

Po několika týdnech speciálních dílů se vracíme k naší kované tradici informačního souhrnu toho nejlepšího ze světa rapu s příměsí našich tradičních rubrik. Podívali jsme se na blížící se projekty od jmen jako jsou Lil Yachty, Trippie Redd, Yeat a mnoho dalších, neunikli nám extrémní zážitky od Kanye Westa a Gunny, a po delší odmlce se své reinkarnace dočkalo i okénko s kulturními tipy na koncerty.

V druhé půli našeho pořadu jsme prozkoumali hned několik aktuálních releasů. Do světa zábavného rapu přispěl raper BabyTron svojí deskou Bin Reaper 3: New Testament, za evropskou sebranku se hlásí o slovo rakouský Jonny5 s krátkým Gore Tex EP. S novým albem nás potěšili také phonkový producenti jako jsou Roland Jones či Tenngage. K tomu mnoho singlů, trochu finančního poradenství a rytířská moudrost.

Co nedělat když chcete feat s Lil Durkem? Co chystá Trippie Redd? A jaké desky doporučujeme pro vaše lednové dny? To vše v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.