Bára Poláková: Smartphony nás ruší z přítomného okamžiku. Člověku z toho může hrábnout

12. říjen 2020

Pamatujete si na písničku Nafrněná? Autorka tohoto obrovského hitu od jeho vydání v roce 2015 urazila velký kus cesty, vyšla jí deska, natočila několik revolučních klipů, hrála v úspěšných filmech a narodily se jí dvě dcery. Umí si ze sebe ale Bára Poláková udělat trochu legraci? A stihne odpovědět na nesmyslné otázky v Karaoke, nebo nám zazpívá?

Kterých tří vlastností by se ráda zbavila? Jaké tři věci má ráda na Vánocích? A na jaké tři náplně burku má vždycky chuť? Herečka, zpěvačka a Kráva Bára Poláková má jen deset vteřin na odpověď, když se do časového limitu nevejde, zpívá karaoke. A Bára hodně nechce zpívat karaoke.

Kromě nesmyslů jsme s Bárou probrali její vztah k sociálním sítím, práci nebo technologiím. „Telefon mě štve, protože mě stále ruší z mý přítomnosti, z přítomnýho okamžiku. Ten status toho, že je to normální, že všichni máme telefon a jsme k zastižení a máme tam mail, a vlastně i na něj byste měli odpovědět nejlíp ještě ten den, whatsappy, instagramy… Najednou se to hrozně hromadí. A člověku z toho může hrábnout,“ říká v Karaoke Bára Poláková.

Respektuje Hugo Toxxx víc Vladimira 518 nebo Mikea Trafika? Jaký vztah s matkou má Katarzia? Které tři věci štvou na veganství Bena Cristovaa? A jaká tři nová slova vymyslel Albert Romanutti? Poslechni si celou epizodu, odebírej Karaoke jako podcast a poslouchej i další díly ujeté podcastové série Hany Řičicové a Vítka Svobody.

Spustit audio