Bára Prášilová, Fashion Systems

24. červenec 2010

Na ruzyňském letišti je nová výstava Czech Fashion Live 2010, která konfrontuje cestující s modely od Martina Havla, Mirky Talavaškové, Zuzany Veselé, Išky Fišárkové, Libky Safr a Šárky Šiškové. Vše vzniklo díky společnosti Czech Fashion pod vedením Libky Safr, jako snaha přiblížit turistům českou módu. Součástí výstavy jsou i snímky Báry Prášilové, loňské vítězky Czech Grand Design v kategorii fotografie.

Na záběrech Báry Prášilové jsou modely šesti českých návrhářů (Jakub Polanka, Eva Brzáková, Monika Drápalová, Denisa Nová, Hana Zárubová a Sisterconspiracy). Fotografie se následně objeví v kalendáři Czech fashion 2011. Reportérka Anna natočila s Bárou Prášilovou rozhovor nejen o vystavených fotkách. Některé fotky z výstavy najdete na FCBK Modeschau...

Nový butik Fashion Systems na Starém Městě v Praze nabízí kromě autorské kolekce i práci vybraných českých designérů, mj. Zdeňky Imreczeové nebo značky LEEDA. Stylový butik v průchodu mezi Jilskou a Michalskou ulicí otevřely v půlce června dvě mladé designérky, Lucie Marková a Olivie Dvořáková. Reportáž z Fashion Systems natočila Anna Mayerová.

odkazy:
www.baraprasilova.com
www.czechfashion.cz
www.fashionsystems.cz

playlist:
Archie Bronson Outfit - Hunt You Down (Domino)
Blackbird Blackbird – Avalanche (Double Denim)
The Glitch Mob - Starve The Ego, Feed The Soul (Glass Air )
These New Puritans – Hologram, SALEM Remix (Domino)
Miracles Club - A New Love, (uns)
Wild Nothing – Drifter 1 (Captured Tracks)
Former Ghosts – Dreams (Upset The Rythm)
Evenings – Friend/Lover (Double Denim)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.