Billie Eilish na Oscarech vystoupí s bratrem. Moderátorka Amy Schumer zve Zelenského

23. březen 2022

Trvalo to, ale Billie Eilish s bratrem Finneasem nakonec vystoupí na Oscarech se skladbou No Time To Die, která je na sošku nominovaná. Proč se předávání ale někteří lidé děsí? Mnohé americké celebrity dál pomáhají Ukrajině. Prezident Volodymyr Zelenskyj poděkoval například Mile Kunis a Ashtonovi Kutcherovi. Objeví se také na Oscarech? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot.

„Vlastně jsem to navrhla, chtěla jsem najít způsob, jak zapojit Zelenského přes satelit nebo s ním předtočit vystoupení, když se na Oscary dívá tolik lidí,“ řekla komička a herečka Amy Schumer během vystoupení v The Drew Barrymore Show, kde propagovala 94. ročník cen Akademie. Schumer je bude moderovat příští pondělí s kolegyněmi Wandou Sykes a Reginou Hall. Měl by ukrajinský prezident vystoupit na Oscarech? Pusťte si Kompot a napište nám, co si myslíte!

Nadcházející předávání oscarových sošek ale některé diváky, včetně moderátora podcastu Kompot Šimona Holého, děsí. A podle všeho se ho možná bojí i účinkující. Teprve v úterý bylo oznámeno, že Billie Eilish a její bratr Finneas O'Connell vystoupí s nominovanou bondovkou No Time To Die. Zpěvačka Beyoncé svoji show ještě nepotvrdila, i když podle serveru Deadline se ji oscarový tým snaží „přesvědčit“. Co se tomuto kdysi prestižnímu ocenění stalo? Pusťte si Kompot.

Která z moderátorek Oscarů čelí obviněním, že krade vtipy? Jaký je nový animovaný seriál Lidské zdroje s Helen Mirren, Lupitou Nyong'o nebo Hughem Jackmanem? Měla by se konat česká varianta RuPaul's Drag Race a kdo z českých celebrit je adeptkou či adeptem na legendární Snatch Game? Zjistíte v Kompotu, který můžete sledovat i na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.