Billie Eilish se o fous vyhýbá jedoucím autům a Tinashe twerkuje na trampolíně

15. červenec 2021

Legendární britská dívčí skupina Spice Girls slaví 25 let od svého debutu, Velký čísla se tak nabízelo otevřít kultovním trackem Wannabe. K neštěstí Annabelle si ke zmíněnému jubileu Filip o Spice Girls připravil pár zábavných faktů. Žebříčkové návraty tohoto týdne náleží Olivii Rodrigo a rapperovi Lil Nas X, jehož tracku Montero (Call Me By Your Name) se minimálně v amerických rádiích nevyhnete. Hitparádě, která mapuje nejlepší songy léta, však vévodí BTS s máselným hitem.

Australský zpěvák a rapper The Kid LAROI už podruhé spojil síly s Justinem Bieberem, který ve videosinglu Stay úspěšně skrývá svou nepříliš impozantní výšku – o to energičtěji ale tančí. Je dlouho očekávaná novinka pro Annabelle s Filipem příjemným překvapením, nebo měli kluci raději zůstat tam, kde byli? Fajn se moderátoři Velkých čísel každopádně měli při poslechu čerstvého singlu Sergeie Barracudy – sebevědomá a překvapivě vyzrálá novinka Budem se mít fajn donutila oba na původem ostravského rappera přehodnotit názor.

S novou, ale podle Filipa nepříliš důvěřivou flow se na novém tracku předvedl Post Malone. Líbí se singl Motley Crew alespoň Annabelle? Další ochutnávku z připravované druhé desky nadělila popová antistar Billie Eilish, která ale v souvislosti s posledními tracky čelí nenávisti na sociálních sítích. Annabelle nakonec souhlasila s Filipovým nápadem, že zakončit díl Velkých čísel by tentokrát měla americká zpěvačka, herečka a tanečnice Tinashe, která v novém klipu představila twerkování na trampolíně.

Zajímají Filipa spíš zadky nebo správný klavírní prstoklad? Je dobrý nápad vyhnout se konkurzu se spáleným obličejem? A jak se stalo, že Billie Eilish kopíruje Barboru Polákovou? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.