BOA Design, Natálie Steklová, Komixshop

29. září 2009

Přehlídka Shooting Fashion Stars se blíží! Už 4. října se v Laterně Magice předvedou 4 originální návrháři/návrhářské značky z Česka a jeden ze Slovenska. V předchozích Modeschau jsme vám přinesli rozhovory s Petrou Ptáčkovou a Sistersconspiracy. Vtomto dílu se dozvíte podrobnosti o kolekci FLAME, kterou na SFS předvedou Boa Design.

V příští Modeschau čekejte rozhovor s Leo Macenauerem a Borise Hanečku si necháme nakonec.

Luxusní tašky Boa design s povrchem ze speciálního odlehčeného kovu budou na přehlídce SFS doplněné oblečením značky Dark Ayes (rozhovor s autorkou Štěpánkou Pivcovou v jedné z předchozích Modeschau). Rozhovor o kolekci FLAME s autory Boa Design, Petrem Mikoškem a Michaelou Vrátníkovou si poslechněte zde.

00859503.jpeg

Kolekce Biobavlna od Natálie Steklové jste si už mohli všimnout v buticích La Femme Mimi. V souvislosti s blížící se přehlídkou na openingu VICE magazínu jsme natočili s Natálií krátký rozhovor. Zajímavosti o kolekci Biobavlna a informace o přehlídce 1. října v Toni and Guy v Dlouhé ulici si poslechněte zde.

Na místě bývalého butiku Revolver v pasáži Divadla Komedie v Lazarské vznikl nový Komixshop. Nabízí streetwearovou módu od tuzemských i zahraničních značek, návrhářů a designérů. S mikrofonem ho navštívila reportérka Anna.

odkazy:
www.boadesign.cz
sfstars.cz
www.darkayes.com
www.nataliesteklova.cz
www.lafemmemimi.cz
komixshop.cz

playlist:
Lake Heartbeat - Blue Planet (Service)
The Golden Filtre - Solid Gold (Dummy Records)
Salem - Frost (Audraglint)
Midnight Juggernouts - This New Technology (Siberia Records)
Girls - Hellhole Ratrace (Fantasytrashcan)
Wild Nothing - Cloudbusting (Captured Tracks)
German Measles - Eternity (Captured Tracks)
The Mantles - Dont Lie (Siltbreeze)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.