Brigády, pusinky a Chorvatsko. Léto je jedno ze čtyř nejlepších ročních období

21. červenec 2021

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, přivítaly jen samy sebe a z nedostatku hostů se vylhaly hovorem o létě, prázdninových vzplanutích a dalších dobrodružstvích, která k tomuto ročnímu období neodmyslitelně patří.

Ivana se vrátila z ajurvédského rituálu, tak velmi flexila ezoterickou terminologií – dokonce použila slova jako váta, pita a dóša. Také se pochlubila tím, že je bystrou pozorovatelkou života – v ajurvedském centru sledovala pár, který se tam u jídla pasivně-agresivně hádal. Zuzana se svěřila s tím, že přijela z Makarské riviéry a vřele pobyt tam nedoporučuje.

Pak se obě ženy už trochu vyčerpaly, a tak alespoň zapátraly v minulosti: Ivana s láskou zavzpomínala na hot románek s pseudoplavčíkem a Zuzana na flirt se španělským bachařem a srbskými sourozenci.

Buchty 26. července dorazí na Stalin! Do speciálního letního live dílu si pozvaly drag queen Miss Petty, pak bude následovat buchtí DJ set. Buďte u toho!

Nebyly by to ale Buchty, kdyby se nedotkly také zcela jiných témat. Probralo se, jestli je film Slunovrat brak, jaké povolání nejvíc svádí k promiskuitě a proč je to právě povolání jazzového pianisty. Moderátorky si také ujasnily, co znamenají slova kokpit, indiánské a babí léto a knipl, i to, kdy oficiálně začíná a končí léto a kdy je podle Marka Twaina dívka zralá. Pak se mohlo jít pomalu domů, ...nebo spíše na plovárnu nabalovat plavčíky.

Pusťte si do duše a uší Buchty a přijdete na to, že nejste první a ani poslední na světě, kteří se zamilovali do plavčíka.

Spustit audio