Buchta s půlkou Kompotu: Radio Wave uvádí silvestr pro rozumné lidi

27. prosinec 2019

Pokud nechcete strávit první leden v kocovině a máte proto v plánu strávit silvestra na gauči v klidu domova, pusťte si k tomu silvestr pro rozumné lidi. Připojte se k Ivaně Veselkové (znáte z Buchet) a Haně Trojánkové Biriczové (znáte z Kompotu), které budou spolu s Ivaninými psy a dalšími hosty od 22:00 do 1:00 zabydlovat studio Radia Wave.

Ivana a Hana se letos na silvestra rozhodly vzdát hold nultým létům, kdy byly módním vrcholem sametové tepláky a čivavy v podpaží. Je na čase si přiznat, že trávit silvestra v teplákách a se psem v ruce není něco, čeho bychom měli litovat, ale je to naopak super. A Ivana s Hanou jako správné trendsetterky to tak letos hodlají udělat.

Kromě mazlení se psy také zhodnotí uplynulý rok. Kdyby byl rok 2019 celebrita, kdo by to byl a proč? Jaká popkulturní událost byla zásadní a co na samotném konci dekády bořilo internety? Probírat se budou jen ta nejdůležitější témata a vy se budete moci do diskuze zapojit přes Instagram. Ten bude nedílnou součástí celého vysílání a Ivana s Hanou na něj budou sázet hodnotný obsah dokumentující dění za mikrofony. Ve studiu bude také mistr digitálních koláží Hynek Toman, Erik Bartoš, styl v roce 2019 zhodnotí ředitelka módy Jana Patočková a zazní i brněnská celebrita Zuzana Fuksová.

Prokop Holoubek, Aleš Stuchlý, Zuzana Fuksová, Vít Schmarc, Kewu a Prokop Vejda na Talkshow Radia Wave v Brně

Pokud chcete rozjet silvestrovský večírek už s předstihem, od 18:00 uvádíme také záznam popkulturního kvízu pořadu Kompot, který proti sobě postavil týmy posluchačů a celebrit, a následně premiéry nových dílů Talkshow Radia Wave a improvizované rozhlasové hry Radio Ivo s mimořádným hostem Jamesem Colem. A jestli se přece jen nebudete řídit dobrými radami Ivany s Hanou a budete v kalném novoročním ránu potřebovat osvěžit a napravit, nalaďte si 1. 1. od 8:00 Sebezpyt – speciální dopolední vysílání magazínu Balanc, ve kterém Petr Bouška poradí nejen s kocovinou a dodržováním novoročních předsevzetí.

Laťka silvestrovské zábavy už je stejně na zemi – nasaďte si tepláky a srazte ji s Ivanou a Hankou ještě níž, už od 22:00.

autor: Radio Wave
Spustit audio