Buchty o ubytovacích zařízeních: Být účastníkem zájezdu znamená krást pití z bufetu na pokoji

18. říjen 2018

Buchty, pořad o všem a o ničem, je tentokrát opět bez hosta.  O bizarních zážitcích z hotelů a jiných ubytovacích zařízení si vykládají jen osamělé moderátorky Zuzana Fuksová a Ivana Veselková.  Tyto nastávající čtyřicátnice se ve svém plytkém pořadu rozhodly zavzpomínat na to, co všechno se vám může stát, když někde dovolenkujete a přespáváte.

Ivanu, která má z hostelů a hotelů spíše normální a příjemné zážitky, ke slovu nepustila Zuzana, která na ubytování šetří, což vede k podivným zážitkům. Z některých jejích historek vám bude chodit mráz po zádech a při jiných se budete soucitně usmívat. Jako malou ochutnávku zmiňme například to, že jednou měla spát v noclehárně pro narkomany, jindy zase získala nocleh u lidí, kterým utrhla vodovodní kohoutek, nebo strávila dovolenou s tátou v řeckém zapadákově, kam putují jen čeští důchodci. Zuzana se obšírně věnovala chování těchto spoluobčanů, kteří si bez dovolení čepovali víno na pokoj a všude na pantoflích roznášeli písek.

Chcete si zavzpomínat na to, jak jste kradli ze švédského bufetu ovoce na polední svačinku nebo jak jste si jako suvenýr z hotelu dovezli veškerá mydýlka, která jste tam našli?

Pusťtě si do uší a hlavně hříšné duše Buchty, tentoktát all inclusive.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.