Caroline Polachek, Namasenda, La Zowi, Shygirl a další plaché dívky. Letní bangery, které nepustíte k vodě

29. červenec 2021

Okurková sezóna si evidentně vzala dovolenou, protože - alespoň ve Flámu - momentálně řešíme průtrž čerstvých bangerů, ve kterých dominují naše oblíbené klubovo-popové interpretky. Jeden z toho neví, kam dřív s ušima.

Zatímco Caroline Polachek by se z fleku mohla se svou novinkou Bunny Is A Rider produkovanou jejím takřka dvorním producentem Danny L Harlem stát tahounem soundtracku hypotetického pokračování Pulp Fiction (které doufáme nikdy nevznikne), švédská hyperpopstar Namasenda společně s uhrančivou La Zowi servírují o poznání démoničtější salvu v tracku Demonic, za jehož produkcí stojí pro změnu A. G. Cook.

Bez PC Music vlivu se neobešla ani Shygirl ve své nové “big dick energy” ódě BDE, u které tahá za beatové nitky Karma Kid a Sega Bodega. Akronymy se to ostatně v tomto dílu jen hemžilo - japonský beatmaker Guchon, který právě vydal neodolatelně letní EP Tropical Pizza na Moveltraxx, třeba zní v tracku BMX jako DMX Krew. A co na to Flám crew? Zjistíte v posledním díle.

Jakou největší botu kdy viděl Kewu? Koho si musel smazat z Instáče? A proč už Honza chodí jen na pyžamové párty? Poslechněte si Flám čpící létem!

autor: Jan Bárta
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.