Čerstvá nálož releasů. Kontrolujeme kvalitu nejnovější klubové hudby roku 2023

21. březen 2023

LSDXOXO vydává CLUB RUB MP3S – zmasterovanou sbírku klubových remixů, které nikdy neměly vyjít. Oblíbenými tracky dvojice moderátorů jsou That Girl Is A Real Cryptkeeper (uvolněný remix na 7 let starý hit Black Beatles od dua Rae Sremmurd, kteří před týdnem oznámili, že datum vydání jejich očekávaného alba SremmLife4 připadá na 7. dubna) a City of Domz (Baile Funk ve fúzi s Jersey Clubem), který díky LSDXOXO tvoří ideální zbraň pro každého DJe.

Fred Again.. rozhodně nezpomaluje a vydává singl s legendárním Mikem Skinnerem, kterého zná každý nadšenec britského rapu a všeho melancholického. Fred again.. začátkem minulého týdne také oznámil svou účast na lineupu letošního britského festivalu Glastonbury, kde budou mimo jiné vystupovat třeba Elton John, Guns N' Roses nebo Slowthai.

Love My Life je nejnovějším albem od německého UFO361. Po dvou letech se berlínský rodák vrací s nabitým albem plným velmi zajímavých hostů (Offset, Gunna, 070 Shake, Data Luv nebo zesnulý Lil Keed). Temné trapové beaty provází Ufa už od začátku jeho kariéry, ale na tomto projektu se dostává do nových hlubin svého zvuku.

Grime zažívá další renesanci. Sir Spyro se po svém úspěšném DJském projektu, kde hostuje největším jménům grimeu, vrací k vlastní produkci a vydává track Bout It 2x s etablovanými So Large a Bossman Birdie. D Double E naopak hostuje Jammera, Shortyho, Novelista, JMEho a mnoho dalších na vlastním energickém tracku Mobb Mentality. Frisco a INFAMOUSIZAK vydávají snový single U.F.O. kde ukazují, že grime a drill k sobě rozhodně patří.

Jak vypadá naštvaný a unavený Kewu před svým setem? Jak si užila dvojice Pop Messe? To a mnoho více se dozvíte v nejnovější epizodě Flámu!

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.