České Království nebo Pohotovost naopak. Seriál Anatomie života aspiruje na bizár roku

16. únor 2021

Existuje nemocnice, která nikoho nevyléčí? Seriál Anatomie života nutí diváka klást si podobné otázky. Recenzi najdete v nové epizodě Kompotu se zpěvačkou Klárou Vytiskovou, herečkou Gabrielou Heclovou, návrhářem Pavlem Berkym a tanečnicí Eliškou Soukupovou. Zjistíte také, za co se omluvil zpěvák Justin Timberlake kolegyním a jak se garanti Kompot Song roku 2020 připravují na Zoom party 18. února.

Čtyřicetiletý Justin Timberlake zpytoval veřejně svědomí nad dekády starými hříchy, kterých se dopustil na zpěvačkách Britney Spears a Janet Jackson. Se Spears si skrze hudbu vyřizoval účty po rozchodu a Jackson se nezastal, když byla léta perzekvovaná za jejich nepovedené vystoupení během poločasu Super Bowlu v roce 2004. Co si o omluvě myslí jejich česká kolegyně Klára Vytisková, která vystoupí na online galavečeru, při němž posluchači Českého rozhlasu vyberou nejlepší popovou skladbu loňského roku?

Čtěte také

Gabriela Heclová, hvězda audioseriálu Zkouškový, pomohla moderátorům zreprízovat jejich oblíbenou scénu z Anatomie života, která od ledna běží na televizi Nova. I přes dobré výkony zkušených hereček Ani Geislerové, Jitky Schneiderové nebo Ester Geislerové a zajímavé dějové linky seriál místy vypadá spíš jako parodie na nemocniční drama kvůli jiným bizarním zápletkám a dialogům. Ale možná o to víc baví. Proč připomíná legendární Království Larse von Triera? Pusťte si Kompot!

Co nejbláznivějšího vařil Pavel Berky a kdy ho znovu uvidíme v televizi? Jak se vyrovnával s velkou pozorností veřejnosti po čtvrté sérii soutěže MasterChef, kde skončil třetí? A vrátí se podle něj po pandemii podpatky zase do módy, nebo už mají definitivně utrum? Zaregistrujte se na Zoom party, která se koná 18. února a kde Pavla a mnohé další uvidíte živě obhajovat nejlepší songy loňského roku!

Spustit audio

Související