Čísla jsou mantrou Kanyeho a Drakea, ale přetahují se o ně i Olivia Rodrigo s Lorde

2. září 2021

Zpěvačka Olivia Rodrigo už v Americe prodala 76 tisíc „kyselých“ vinylů – její debutová deska Sour zažívá přetahovanou o čísla s třetí studiovkou Lorde. Zatímco Rodrigo vítězí v Británii, o australskou dominanci se postarala Lorde s novinkou Solar Power. Nejpeprnější beef ale probíhá mezi Kanyem a Drakem. Donda je konečně venku, pravděpodobně nedobrovolně, ale je! Certified Lover Boy je na cestě, vyjde už v pátek a může se pyšnit jedním z nejbizarnějších album coverů.

Žebříčky zamíchal i příchod (již zesnulé) legendární R&B zpěvačky Aaliyah na streamovací platformy a především čtvrtá a četnými featy prošpikovaná deska rappera Trippieho Redda nazvaná Trip At Knight.

Ed Sheeran si – s Filipem nepochopeným – hitem Bad Habits brousí zuby na deset týdnů strávených na teplém prvním místečku britského singlového žebříčku. Annabelle zase natěšeně vyhlíží chystané album kolumbijského reggaetonového krále J Balvina, při jehož nejnovějším ochutnávkovém singlu Perra, na kterém hostuje Tokischa, se nekontrolovatelně svíjela, a dokonce se naučila španělsky.

Oprsklým singlem No Ne moderátory Velkých čísel rozohnila Ewa Farna, největší euforií si ale procházeli při poslechu syrové a bezostyšné novinky zpěvačky a čerstvé matky Halsey. Její pokyn „vítám všechna divná producentská rozhodnutí“ směrem k duu Trent Reznor a Atticus Ross z legendární kapely Nine Inch Nails, kteří dostali její novou desku na starost, se totiž víc než vyplatil.

V rubrice Jukebox se tentokrát utkala britská zpěvačka a Filipova oblíbenkyně Griff s norskou zástupkyní chytlavého popu a Annabellinou divokou kartou Sigrid. Kdo vyhrál?

Jak moc ovlivňuje Annabellin a Filipův společný pořad jejich hudební vkus? A jak dopadl vysoce očekávaný remix, jehož vydání se muselo řešit soudní cestou?  Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.