Čísla nad pocity. Nástup Walkera Hayese na country vlak jménem Prachy a tiktokový hit Coi Leray

1. říjen 2021

Ani čtrnáctidenní pauza od vysílání Velkých čísel nedokázala sesadit teprve osmnáctiletého zpěváka, který si říká The Kid LAROI, z vrcholu amerického singlového žebříčku. Jeho společný track s Justinem Bieberem Stay strávil na první příčce již šest týdnů. Efektivním spojením jsou zajisté i BTS a Coldplay. Annabelle s Filipem od novinky My Universe očekávají žebříčkové zemětřesení, a tak si ji nechávají na příště – na moment, kdy se počítadla světových hitparád znovu protočí.

Ve světě desek stále dominuje Drake s jeho šestou studiovkou Certified Lover Boy, ta ale moderátory Velkých čísel neohromila. S radostí se vrhli spíš na aktuální druhou pozici albového žebříčku – dlouhohrající debut hitmakera a queer revolucionáře v pop rapu Lil Nas Xe. Montero je kolekcí posmutnělých bangerů, které by virálnímu zpěvákovi a rapperovi nemohly slušet víc. Mezi hostovačkami najdeme třeba Doja Cat, Miley Cyrus, ale dokonce i klavír Eltona Johna.

Elton John byl v poslední době velmi činný, což Filip dokáže ocenit, dokud však na jeho hlas neposadíte autotune. S další ochutnávkou z připravované desky „=“ (čteme „Equals“) přišel Ed Sheeran, jehož letošní edice vypadá ve zkratce následovně: zrzavá patka, absence flanelové košile a spousta digitálních efektů v klipech. Ve Velkých číslech tentokrát došlo i na premiérové spojení Gleba se Separem, hravý tiktokový hit rapperky Coi Leray nebo ostudně oplzlý singl country zpěváka Walkera Hayese.

Chystá se Kanye West „opravit“ své album Donda? Jaký názor má Annabelle na „poloseparovaný“ vztah Grimes a Elona Muska? A dřepují holky líp než kluci? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

 

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.