Člověka může rozveselit hezká píseň i fermentovaný květák. To jsou krásy nejen středního věku

3. srpen 2022

Buchty tentokrát ve studiu neuvítaly nikoho. Rozhodly se vystačit si samy a probrat, co je v životě těší. Ivanka tvrdila, že jí momentálně nedělá radost nic, a tak se ji Zuzana rozhodla rozradostnit zpěvem písně.

Nešlo o ledajakou píseň, ale popěvek, který Zuzaně zpíval zesnulý strejda. To Ivanku trochu rozněžnilo a začala pátrat po původu chytlavého songu, který se ukázal být součástí soundtracku k Limonádovému Joeovi. Ivanka se na to konto Zuzaně vysmívala, že je boomerka, a zlepšila se jí tak nálada.

Témat bylo mnoho a ne zcela překpapivě se řeč stočila na mnoho oblastí zájmu obou moderátorek – že Ivanku rozesmívá slovo pták, jak se drobí vápenec, proč vadí jistému učiteli mobily v lavicích, jak fermentovat karfiol, kolik stojí jedna hlávka této košťálové zeleniny v jednotlivých krajích a tak dále.

Došlo ale i na téma závažné – sebevraždy a jejich četnost v červenci. Zuzana pak ještě povyprávěla historku bez pointy o paní, která nabírala nákup jen jednou rukou, a mohlo se jít z kontribuční boudy domů či na koupák.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si vzpomenete na to, jak slastný pocit jste zažili třeba při cídění příborů nebo pití pečeného čajíku.

Spustit audio