Code: Mode a CZ!PL

14. duben 2010

Modeschau měla mramorový stoleček s kaktusem na Code: Mode v Karlíně, a tak bylo vysílání opravdu frmol. Telefonicky jsme se spojili s Pavlem Brejchou, který informoval o posledních přípravách česko-polského módního večera v NoD Roxy. Modeschau mezi tím v Karlíně reprezentovala reportérka Anna, která nám také po telefonu zprostředkovala aktuální dění z místa a představila značku Krakora v krátkém rozhovoru.

V NoD Roxy proběhla v sobotu 10.dubna CZ!PL Česko-polská módní performance, na které představili svoji práci Pavel Brejcha, Sistersconspiracy, Marta Gos a Anna Pitchugina. Celý svět ten den otřásla smutná informace o nehodě polského vládního speciálu nedaleko letiště v ruském Smolensku. Na palubě letadla zahynul polský prezident s manželkou a mnoho dalších důležitých osobností polského národa. Jak říká návrhář Pavel Brejcha, tragická událost pořadatele, ale i účastníky akce hluboce zasáhla.

Modeschau nemohla chybět na víkendu nezávislé módy Code:Mode. Při vysílání jsme se spojili s reportérkou Annou, která informovala z místa o aktuálním dění a zprostředkovala nám krátký rozhovor s návrhářkami značky Krakora. O libereckých designérkách ještě určitě v Modeschau uslyšíte, mimo jiné chystají přehlídku v pražském klubu Roxy.

Další rozhovory z Code:Mode, například o značce Minimon, která chystá otevření obchodu v Brně, vám pošleme v příští Modeschau. Připomínáme také stále běžící výstavu ve Studiu LR, která je k pětiletému výročí této módní galerie. Prezentuje se na ní mnoho zajímavých návrhářů a šperkařů a navštívit ji můžete vždy od neděle do úterý, mezi 10 a 18 hodinou až do 27. dubna.


odkazy:
www.sistersconspiracy.cz
www.pavelbrejcha.com
codemode.cz/
www.krakoradesign.cz/
www.minimon.cz/
www.studio-lr.com

playlist:
Evan Voytas - Astro
Malachai - Fading world
Album Leaf - Falling From The Sun
Bullion - Say Goodbye To What
Balam Acab - Sea Birds
Lil Wayne - I Feel Like Dying (Flying Lotus remix)
Active Child - When Your Love Is Safe
Jookabox - Amtrak
Passions - Endless

autor: nikamay
Spustit audio