Country se dere zpět na vrcholy žebříčků a Benny Cristo je dramatičtější a víc cool než kdy jindy

5. listopad 2020

Annabelle s Filipem slaví první kulatiny. Desátý díl žánrově i tematicky rozkročeného pořadu Velký čísla mimo novou barvu hlavy jednoho z moderátorů přinesl jako téma country zpěváka dominujícího v americké hitparádě Billboard, kterým je Luke Combs. Došlo ale i na nové album Sama Smitha, další trendující novinku Jana Bendiga nebo rappery, kteří čelí kritice kvůli svým novým singlům.

Luke Combs není na žebříčku Hot Country Songs žádným nováčkem, navíc letos bodoval na předávání Billboard Music Awards. Aktuální úspěch country písně Forever After All, kterou měl v šuplíku dlouhé dva roky, je ale nevídaný. V hitparádě Billboard Hot 100 se umístila na druhou příčku hned za popovou hvězdu Arianu Grande. Pro velký smutek Annabelle se tam ale neobjevil Sam Smith, jehož nová deska Love Goes ji uchvátila – ve Velkých číslech zazněl titulní track, který je podle Filipa vrstevnatější než cibule. Velký prostor na něm dostal i britský zpěvák a producent Labrinth.

Čtěte také

Slušná čísla tradičně sbírá i další singl Jana Bendiga, který v roce 2009 zazářil v pěvecké televizní soutěži SuperStar. Místo rappera si teď k sobě na novince Dokola přizval zpěvačku Lucii Bikárovou, která se objevila v letošním ročníku zmíněné soutěže. Moderátory Velkých čísel potěšil svojí novou flow Ben Cristovao, který naposledy hostoval v Egově videosinglu, teď ale přichází s trackem Šílený – Annabelle ocenila beat i text, Filip zase ideální stopáž a temnější atmosféru.

Proč interpreti neustále přichází s remixy svých nových singlů? Kdo si obarvil hlavu a jak to dopadlo? Pusťte si díl Velkých čísel!

PLAYLIST:

LUKE COMBS – Forever After All
MONEY MAN – 24 ft. Lil Baby
BEN CRISTOVAO – Šílený
JAN BENDIG – Dokola ft. Lucie Bikárová
SAM SMITH – Love Goes ft. Labrinth
POP SMOKE – Aim For The Moon ft. Quavo
JACK HARLOW – Tyler Herro
HARRY STYLES – Golden

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.