CZ!PL fashion performance, Viktoria Yash, ZzB, Spazio

6. duben 2010

Sistersconspiracy zvou na Česko-polskou fashion performance do NoD Roxy. Představujeme talentovanou návrhářku Viktorii Yash z Ateliéru módní tvorby VŠUP. Objevujeme syntetické pštrosí doplňky od Zuzany Beránkové aka ZzB a procházíme výběr módních značek v Butique Spazio.

Českou a polskou módu spojuje akce CZ!PL, kterou můžete navštívit v sobotu 10. dubna od osmi večer. Českou republiku bude prezentovat návrhář Pavel Brejcha a pánská módní značka Sistersonspiracy. Z Polska přijedou designérky Marta Gos a Anna Pitchouguina. Nepůjde přitom o klasické přehlídky,ale o audiovizuální performance podpořené živým VJingem a následnou hudební party až do rána. Více se o akci dozvíte z rozhovoru s Janou Jetelovou a Alicí Klouzkovou, návrhářkami Sistersconspiracy.

Návrhářky Viktorie Yash jsme si opakovaně všimli na klauzurách Ateliéru módní tvorby VŠUP. Protože nás její modely zaujaly, byli jsme zvědaví, co chystá na blížící se letní klauzury. Zjistili jsme, že se rozhodla zaměřit výhradně na pánskou módu. Více se o Viktorii Yash a její práci dozvíte v rozhovoru.

Zuzana Beránková studuje v Liberci a na Fler.cz se můžete setkat s jejími originálními pásky, peněženkami a kapsičkami ze syntetické pštrosí kůže. Vytváří je pod značkou ZzB. Prohlédněte si galerii na FCBK Modeschau.

02022199.jpeg

Butique Spazio, který dřív sídlil v ulici U lužického semináře, se minulý týden přestěhoval do prostor bývalého butiku Incognito ve Vězeňské ulici. Rozhovor s jednou z majitelek Spazia natočila Anna.



Odkazy:
www.fashiondesigners.cz/aktuality/sistersconspiracy-na-cesko-polskem-veceru
www.spazio33.com
www.fler.cz/ZzB







Playlist:
Leisure – Its Alright / On The Suez Canal (uns)
Cults - Most Wanted (Forest Family Rec.)
Jamaica - I Think I Like U 2 (uns)
Two Door Cinema Club - Undercover Martyn Flexin' It / Passion Pit Remix
(Kitsuné)
Solex vs Christina Martinez + John Spencer - Galaxy Man (uns)
Active Child - Wilderness (Mirror Universe)
The Ponys - Check the Door (Matador)
Midnight Juggernauts - This New Technology / babe rainbow dark & dubby
remix (Siberia)

autor: nikamay
Spustit audio