Daft Punk ze Smíchova a další těžký retro. Startér pouštěl producenta Andels a kapelu Vulture

25. únor 2020

Sedmnácté kolo hitparády neobjevených tentokrát hodnotili Kuba spolu s porotkyní Sárou Vondráškovou aka Never Sol. Osolili to novinkám, nebo je pochválili?

Pod pseudonymem Andels se schovává Lukáš Puška, producent s láskou ke staré dobré diskotéce a člověk, který nemá nic společného se Smíchovem. Rodák z Opavy momentálně žije v Brně, kde funguje jako člen oblíbeného kolektivu Bastl Instruments. Věrní posluchači Startéru si možná pamatují, že už se u nás Andels objevil a jeho hit Liebe jsme dost chválili. I nový track Two Chicks nás baví. Kuba Kaifosz ho přirovnává k Daft Punk a Lukáš přes mail souhlasně přikyvuje – v rytmu french housu! 

I kapela Vulture nám poslala těžké retro. Kytarová odrhovačka Been Thinking of You zní jako věc z dob největší slávy MTV, kdy i Ozzy Osbourne chtěl skládat cajdáky. Pomáhá tomu i videoklip, který jako by někdo sestříhal z archivů domácího videa, a taky cowbell, ten cowbell!

Koho pohejtovala tradičně hodná Sára Vondrášková? A proč se Startér přesunul do osmdesátek? Poslechněte si poslední díl hitparády neobjevených, zahlasujte pro své favority a pošlete song na starter@rozhlas.cz.

autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka