Další, prosím! Drakeův nekonečný zástup novomanželek a Jojiho zatím nejprocítěnější balada

23. červen 2022

Drake bez upozornění vydal novou, tanečními beaty protkanou desku Honestly, Nevermind. Raným kritikům novinky, které se přezdívá jako „Passionfruit, The Album“ (podle hit singlu z roku 2017), a na níž se po delší době Drake nesnaží vyhovět úplně všem, vzkazuje, ať si dají načas, že ji zatím jen nepochopili. Co se týká moderátorů Velkých čísel, Filip je naštvaný z dalšího nelíbivého album coveru, Annabelle ale plážově uvolněná kolekce celkem najela.

O playlistový otvírák se postaral bývalý youtuber a úspěšný autor srdceryvných balad Joji, jehož čerstvý videosingl Glimpse Of Us dokáže bezpečně rozplakat. Doprovodný vizuál přitom zranitelností nesrší, ba naopak, je plný pochybných aktivit jakési skupiny squatterů a s dojemnou skladbou funguje bezvadně protichůdně. Annabelle s Filipem v klipu zaujala především roztomilá srnečka, u které by byla škoda, kdyby byla výplodem technologie CGI. Již zmíněný Drake se zase v novém videoklipu Falling Back hned několikrát oženil.

V hitové pitevně Radia Wave tentokrát došla řada i na nekompromisně tvrdý beat Pharrella Williamse, který vyloženě vyžadoval feat Tylera, The Creatora, na Cash In Cash Out se ale s neobyčejnou energií představil také rapper 21 Savage. Filip v rámci nadupané hudební selekce, v níž nechyběla třeba FKA Twigs nebo banger od Tkay Maidzy určený pro připravovaný esportový turnaj, opět využil každou příležitost, aby mluvil o svém oblíbeném rapperovi JIDovi.

Post Malone píše 60 % svých textů na záchodě a koleduje si o potíže s hemoroidy. Má to Ben Cristovao jinak? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.