Denzel Curry a Nigo doručili kvalitní zásilku. Kdo z tuzemska obstaral podobný A+ servis?

Je to v pytli! S novinkami se roztrhla bagáž a my z nich servírujeme to nejlepší! Nový Denzel Curry, Nigo a spousta tuzemských skladeb. Kdo dodal největší šlehanec?

Floridský rapper Denzel Curry má venku novou desku Melt My Eyez See Your Future, se kterou se posunuje na vyšší rapový level. A my jsme nadšení, že si vše budeme moct poslechnout na jeho chystaném pražském koncertě v květnu. Další výborná deska vyšla pod taktovkou módního trendsettera Niga. Ten na svém albu I Know NIGO propojuje taková jména jako ASAP Rocky, Tyler The Creator, Pharrell nebo ASAP Ferg.

Abychom ale nelovili jen za oceánem, je třeba zmínit hned několik plamenů z tuzemska, které rotují v našich playlistech. Rovnou tři novinky vypustil jezdec Sosr z Pyraboy, výbornou skladbu posílá na světlo světa slovenská Alegz a pivní hymnu doručil člen Exotic Wuzi Zaasya. Navrch k tomu ještě nový slunný Riff Raff a masivní přehled rapových eventů, které nás čekají v květnu. Let‘s go!

Kdo je největší slovenskou nadějí ve světě rapperek? Kolik velikánů se potkalo na nové desce od Niga? A bude mít Jarda feat se Zaasya? To vše v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka