Designér navrhl sexy hračky pro seniory a z okna v Brně vylétla židle. To jsou top zprávy týdne

31. červenec 2020

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ten nejnaducanější koblížek ze zpravodajské výlohy.

Jako obvykle moderátorky zaujala hned celá řada kauz jak ze světa, tak z regionů. Ivanu jako smyslnou ženu ohromila informace o tom, že absolvent krakovského Institutu designu a grafiky, Ukrajinec Dmytro Nikiforčuk, vytvořil sadu sexuálních hraček pro starší lidi. Zuzana designérovi sice nevěří jeho nepravděpodobné jméno, ale jinak také kvituje s povděkem kolekci Dotyk, která obsahuje třeba hračku ve tvaru trumpety, která usnadní poslech partnerova srdečního rytmu, nebo lupy na prozkoumávání těla. Obě moderátorky se však shodly, že se na tuto životní etapu ještě necítí připravené.

Kromě jiných světových zpráv nesmělo chybět info o tom, že na ulici v Brně přistála kancelářská židle ze čtvrtého patra, kde se zvrhla párty. Čin jde za trojicí nezvedených mladíků a bude z toho ještě mrzení, myslí si Buchty.

Je mezi brněnskými vandaly házejícími kancelářským nábytkem a erotickými hračkami pro podzim života nějaká tajemná souvislost? Vůbec ne, míní Mikrovlnky, ale to nevadí. Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka