Deska Harryho Stylese se snaží zalíbit všem. Post Malone se snaží naopak málo

10. červen 2022

Rapper PTK sesadil s čerstvou deskou Trappin Lonely Calina z prvního místa tuzemského albového žebříčku. Po vyclearování v současné době trendujícího tracku Baby&Benzo by z něj ale téměř nic nezbylo, a tak místo něj ve Velkých číslech zazněli třeba Mirai, kteří mají na kontě aktuálně nejhranější skladbu v českých rádiích. Na první příčce téměř každého žebříčku Billboard je Harry Styles, který svým sólovým úspěchem překonal předešlý hype okolo boybandu One Direction.

Hojnou návštěvností a číselně úspěšným soundtrackem se může pyšnit nový snímek Top Gun: Maverick s Tomem Cruisem v hlavní roli. Ústřední track od Lady Gaga Annabelle s Filipem příliš nezaujal, zato chytlavý hit I Ain’t Worried coloradských OneRepublic v čele s Ryanem Tedderem, je podle moderátorů Velkých čísel certifikovaným letním bangerem. Annabelle sice více rozhýbal předešlý singl West Coast, Filip nicméně vykazoval očekávání přesahující spokojenost. „Skoro škoda pro soundtrack,“ zaznívalo v éteru.

Mnohem větší neshody mezi moderátory vznikly kvůli čerstvé desce Twelve Carat Toothache, která přichází po dlouhém kreativním bloku, se kterým se zpěvák a rapper Post Malone potýkal. Jak může fungovat deska, jejímž hlavním singlem je mdlý song se slabým hookem Cooped Up? A zní album vůbec dobře? Ve Velkých číslech tentokrát zazněl i vždy skvěle oblečený Bad Bunny, Pharrellova favoritka Maggie Rogers nebo namachrovaný Liam Gallagher.

Annabelle doporučuje zajít na film, co nikdy neviděla. Který to je? V čem se Jungkook z BTS chová podobně jako vaše technologicky nezdatná maminka? A jak to vypadá, když JLo neudrží emoce na uzdě? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.