Deska týdne: Woven Hand

12. září 2008

Woven Hand. To je projekt, za kterým stojí hlavně David Eugene Edwards, kterého můžete znát třeba z jeho předcházející skupiny 16 Horsepower. Aktuálně vydává album Ten Stones a spolupracoval na něm s hudebníky ze skupin Danielson, Serena Maneesh i ze zmíněných 16 Horsepower. Ten Stones si titul Deska týdne určitě zaslouží. Pohledem na ní se s vámi podělí tři recenzenti.

Deskou týdne je album Ten Stones od Woven Hand, kapelu, kterou z playlistu Radia Wave už určitě dobře znáte. Pokud ale o nich nevíte víc, než to, že mají na svědomí třeba skladbu Winter Shaker, tak vám je ve stručnosti představí Tadeáš Haager. Profil tohoto umělce si poslechněte v plném znění.

00777982.jpeg

Skladby na albume Ten Stones majú silný ťah, ktorý vás od prvej sekundy zasiahne a majú moc vás ukľudniť. Fungujú ako prenášače energie; akokeby mali schopnosť vám dodať silu, kedykoľvek vám jej už veľa nezostáva. Dávajú nádej a to i napriek tomu, že v nich zachytíte temnotu akú nájdete v severských baladách. To je jen výsek druhého pohledu na desku Ten Stones Zuzky Mihálikové.

Posledním z recenzující trojice novinky Ten Stones od Woven Hand je sám veliký Tomáš Turek. Poslechněte si, jaký názor má na desku on.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio