Divocí rappeři, líní mileniálové a 60 identit v 60 dnech. To je týdenní top výběr z Radia Wave

1. srpen 2022

I první týden v srpnu je tu výběr z nejlepšího obsahu Radia Wave – rozhovory, reportáže, hudba. Hudebník James Cole v pořadu Pochlap se hodnotí svoji divokost, bývalá tvář České televize Linda Bartošová v rozhovoru s Vítkem Svobodou mluví o kultu práce a o stereotypu, že mladí lidé jsou líní.

Hudební playlist pro pátý prázdninový týden si můžete poslechnout pod úvodní fotkou. Aktuální výběr z našich nejlepších pořadů najdete pod článkem.

Reportáž z otužování s partou Ledoborců připravila Eva Svobodová, na kurz první pomoci zašla Tereza Havlínková. Rozhovorem s hudebním publicistou Pavlem Turkem přibližujeme osobnost Davida Bowieho. A to pořád ještě není všechno!

Hudbu pro playlist týdne tentokrát vybral autor pořadu Flám a hudebník Mikuláš Příhoda aka DJ Kewu. „Připravil jsem si lehce multižánrový taneční mix s prvky reaggetonu, ghetto housu, rapu i vogue beats. Věřím, že vás bude bavit a doufám, že si u toho i trošku zatancujete,“ říká.

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.