Doja Cat hrozí koncem kariéry, zatímco Olivia Rodrigo má na krku hospitalizaci hereckého kolegy

31. březen 2022

Ve Velkých číslech nedávno anoncovaná expanze jednoho z největších jihokorejských labelů JYP Entertainment do Spojených států má evidentně svůj první žebříčkově viditelný dopad. K-popový boyband Stray Kids totiž debutoval se svým minialbem Oddinary na první příčce amerického albového žebříčku. Annabelle s Filipem debatovali třeba o tom, zda se jedná o drzejší a možná i o něco energičtější BTS.

Se skandálním oznámením přišla zpěvačka a rapperka Doja Cat, která má aktuálně chuť dát své perfektně rozjeté kariéře stopku. Moderátoři Velkých čísel s tím nakládají nevěřícně a s nadějí, že se jedná jen o přechodné období zranitelnosti. Podobně těžké to měl herec a zpěvák Joshua Bassett, který byl hospitalizován a diagnostikován se septickým šokem. K tomu mu údajně dopomohl průlomový hit single Drivers License jeho herecké kolegyně Olivie Rodrigo. Jak je to možné?

Nadšenou reakci si ze strany Annabelle a Filipa vysloužil čerstvý track Tylera, The Creatora, který (po boku dalších slavných kolegů) přispěl na nově vydanou rapovou kompilaci I Know Nigo. Za tou stojí japonský producent, DJ a módní ikona Nigo. Po dvou dekádách je zpátky u rapu a svolal all-star tým včetně Pharrella Williamse, A$AP Rockyho nebo Pushy T. Kdo naopak dokázal opět neohromit, je Ed Sheeran, který, ano, zpívá na novém tracku s J Balvinem španělsky, ale jde o silně generickou záležitost.

Proč má Annabelle při poslechu Stray Kids husinu? Kým byl Machine Gun Kelly nazván „praštěným zadkem“? A kdy je ten ideální moment vymluvit se na to, že vás „hackli Rusové“? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.