Drakeovy svíčky nebo vibrátory od Lily Allen. Celebrity prodávají ledacos nejen o Vánocích

22. prosinec 2020

Svatba na první pohled skončila, ale diváci se nedozvěděli všechno, co chtěli a mohli. Jak by to šlo udělat líp? Rok 2020 jsme přežili i díky pořadům jako Peče celá země, Love is Blind nebo The Circle. Které z nich budou mít pokračování? Pusťte si novou epizodu Kompotu, která přináší i inspiraci na vánoční dárky!

V lednu to bude rok, co herečka a podnikatelka Gwyneth Paltrow začala prodávat svíčky s vůní své vagíny, a mnozí si nedokázali představit nic šílenějšího. Přitom to byla jen taková předzvěst následujících bizarních měsíců. V novém dílu podcastu Kompot zjistíte, jak asi voní svíčka rappera Drakea a že si můžete koupit sexuální pomůcky třeba od Lily Allen.

Loni se stal největším diváckým hitem seriál Most!, letos nás bavily hlavně soutěže a seznamky, ať už na tuzemských stanicích, nebo na streamovacích službách. Česká televize letos poprvé vysílala cukrářskou show Peče celá země, díky níž známe například Josefa Maršálka, který se pro obrazovku narodil. Kdy se můžeme těšit na pokračování? Poslechněte si Kompot!

Hanka se Šimonem zmapovali také všechny zásadní zásnuby roku 2020 a lehce zpytovali svědomí sami nad sebou. Dejte si Kompot a sledujte náš velmi akční Instagram plný zábavných anket!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.