Dua Lipa v novém klipu vypráví love story dvou humrů a Cardi B pohřbívá rok 2020

18. únor 2021

Vystupující na Super Bowl Halftime Show sice nedostávají honorář, ten jim ale supluje následný enormní nárůst čísel. Očekávání se naplnila a tracky, které zazněly na nedávném vystoupení Weeknda, jsou nyní opět na předních příčkách hitparád. Ve Velkých číslech jsme se ohlédli i za rokem 1999, a protože mají podle Annabelle pochopitelně bangery přednost před měsíční přesností, zazněl hit od Cher s názvem Believe, který v březnu 1999 vedl žebříček Billboard Hot 100.

Tahounem týdne se stala Cardi B, která s novým singlem Up debutovala na druhé pozici hned za Olivií Rodrigo – ta si i nadále drží prvenství jak v Americe, tak v Británii. Cardi B novinku doplnila o povedený videoklip, ve kterém například pohřbívá všemi oblíbený loňský rok 2020. Na samotném tracku ale nepřišla s ničím novým a stejného názoru jsou i dva rappeři z New Jersey, Mir Pesos a Mir Fontane, kteří ji v souvislosti s hookem skladby obvinili z plagiátorství.

Ben Cristovao spojil síly s novým pražským producentským kolektivem Production Lovers. Kromě novinky Ledová ale přišel také s již druhým trackem pro Eurovizi. Moderátory Velkých čísel uhranula kanadská zpěvačka a bývalá modelka Charlotte Cardin, jejíž euforická novinka Meaningless je již třetím singlem propagujícím připravovanou debutovou desku Phoenix. Filip se beznadějně zamiloval a u Annabelle se projevila obecná žárlivost vůči zpěvačkám, které jí svými osobitými vokály mohou být konkurencí.

Má hezčí nehty Annabelle nebo Rosalía? Který ženský vokál Filip celý svůj život považoval za mužský? A jak se oba připravují na obhajoby tracků v rámci akce Kompot Song roku 2020? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio