Dva balonky, trenky a plakát Nicki Minaj. Nejlepší halloweenský kostým měl krasobruslař Adam Rippon

3. listopad 2021

Hollywoodské halloweenské kostýmy se letos věnovaly aktuálním tématům ze společnosti. Moderátoři nejslavnějších talkshows prozradili, kdo byli jejich nejhorší hosté, a osmadvacetiletý britský zpěvák Zayn Malik údajně napadl babičku své dcery. Pusťte si čerstvou epizodu Kompotu s novinkami z popkultury.

Halloween je jednoznačně nejoblíbenější hollywoodský svátek. Za co se převlékli Katy Perry, The Weeknd nebo Lizzo a proč byl vítězem v této disciplíně slavný krasobruslař Adam Rippon, i když ke svému kostýmu potřeboval jen dva nafukovací balonky, trenky a plakát Nicki Minaj? Zjistíte v nové epizodě Kompotu.

Třetí večer StarDance se nakonec konal i přes nepřítomnost moderátorky Terezy Kostkové, která měla pozitivní test na Covid-19. Jak ji zvládl nahradit kolega Aleš Háma? Jak se soutěžícím vydařil tematický večer? A jsou Hanka se Šimonem opinion lídři nebo úplní blázni? Pusťte si Kompot.

Fanynky a fanoušci britského zpěváka Zayna Malika svorně nenávidí jednu osobu, alespoň podle Twitteru. Kdo je sedmapadesátiletá Yolanda Hadid, kterou měl na konci září napadnout? Všechno o smutném rodinném dramatu ze života supermodelky Gigi Hadid a jejích blízkých si poslechněte v Kompotu a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.