Exotický zvuk z Bratislavy a kraje Londýna. Rapové releasy krájíme ostrým nožem

Venku máme spoustu nové muziky, a tak je tu další přehled z rapového světa. Nový Exotic Wuzi, Suicideboys, Lancey Foux a mnoho dalších! A přehled akcí na následující víkend je samozřejmě součástí balení.

Není zvykem, že v našem playlistu dominují tuzemské skladby nebo ty od našich sousedů. Tentokrát je ale všechno jinak, a to převážně ze dvou důvodů. Tím prvním je kadence, se kterou chrlí interpreti na světlo světa internetu nové desky, druhým pak Chainskiho objev bratislavské party, která si říká Exotic Wuzi. Kromě projektu Damoxygen od výše zmíněné party vyšla v našich krajích také očekávaná deska Malviny, projekt od uskupení Offline a nový Nik Tendo. Ale zpátky do Bratislavy.

Exotic Wuzi je undergroundové uskupení o mnoha členech, co holdují tvrdému rapu. Nejvýraznějším z nich je Vampire399, který aktuálně chystá novou desku Digitální Démon, s níž se snad brzy uslyšíme v budově Českého rozhlasu. Wuzi parta ale nečeká, až vyjde démon do ulic, a pálí ven release jménem Damoxygen. Toto čisté trapové zlo mají na starost ZAASYA a APENDIXKILLA. Pro fanoušky metalového řevu a silného distortionu doporučujeme tento release aplikovat dvakrát denně.

Kromě Bratislavy jsme se podívali také na východ Londýna za Lancey Fouxem, který má už několik měsíců venku svůj debut, dále pak do Ameriky na druhou studiovou desku od Suicideboys a závěrem na skok za naším oblíbeným Slimesitem a jeho novým albem. Závěrem je pak nutno zmínit nabitý kulturní program na víkend – od Dollar Prynce s Rytmusem až po Libora ve Futuru.

Co říká Jarda na nové Suicideboys? Dovolali jsme se Vampirovi399? V čem získal Soulja Boy další světové prvenství a kdo se směje DJ Khaledovi? To vše v nové Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio