Ezokoučky, kolonizace a Annet X. Radio Wave vybírá to nejlepší, co na vlnách vzniklo

11. červenec 2022

Pro vaše letní cesty, ať už do zahraničí nebo třeba do práce, připravila redakce Radia Wave výběr toho nejlepšího ze svého obsahu. Každé pondělí se těšte na šest pořadů a jeden speciální playlist.

Hudební playlist pro druhý prázdninový týden si můžete poslechnout pod úvodní fotkou. Aktuální výběr z našich nejlepších pořadů najdete pod článkem.

Ve druhém prázdninovém týdnu přinášíme magazín Balanc o radosti, rozhovor s držitelkou hudební ceny Apollo Annet X, prozradíme, jak si postavit tiny house nebo se podíváme na zub české ezo scéně. A nebude chybět ani další vyletněný playlist.

„Jde o mix groovy skladeb v převážně klubových úpravách. Uslyšíte jak interprety známé z denního vysílání Radia Wave – jako třeba Lizzo, Silk Sonic nebo Lauru Mvulu tak spoustu nových hudebních inspirací,“ komentuje svůj výběr Maceo, moderátor pořadu naplněného funkem, soulem a jazzem Grundfunk.

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.