FatBoyFlow Tubs rapuje na svém novém EP Kouř rychlostí Mach3. A co na to Destinová?

30. říjen 2020

Po roce a půl se k nám do studia na rozhovor vrátil rapper z Rychnova nad Kněžnou Tubs, kterému před dvěma týdny vyšel jeho v pořadí druhý projekt: EP Kouř. A mezitím co najíždí další opatření, my stále uctíváme #knowledgebooster.

Tubs, člen pražského hudebního labelu 2020, je jedním ze zástupců mladé generace rapperů, kteří se podobně jako my naplavili do Prahy, aby mohli dropovat hudbu a shows. Na svém kontě má dva projekty, několik grime sessions (najdete na YouTube), spoustu koncertů a prodělaný Covid-19. Kromě toho, že ctí dropy, už také cítí pachy a vůně, a tudíž bylo nutné probrat jeho aktuální období: proces tvorby desky od psaní textů po výběr produkcí i alba, která mu právě rotují ve sluchátkách.

Jako vždy se o rozhovorový playlist postaral sám host. A my jsme tak prozkoumali jeho oblíbené drillovice, podívali se do US, probrali jsme tuzemskou a zahraniční scénu a snad i poodhalili roušku zákulisí celého EP Kouř. S ohledem na situaci a zavřené ulice se nám nevyhnula ani debata na téma Tubsovy karantény, jeho prožívání home officu a trávení života za dob nouzového stavu. Je tu opět selekta těžší jak sám život.

Pamatuje si Tubs text Destinové a co dělá Masaryk na jeho EP? Kdo ještě na podzim rozdává kouř? A bude se dnes rapovat? Spousty otázek a ještě víc odpovědí v nejnovějším díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka