Fetiše vydělávají na sociální síti OnlyFans miliony i céčkovým celebritám

20. červenec 2021

Britská zpěvačka Kerry Katona se pochlubila, že díky lechtivé sociální síti OnlyFans vydělala milion liber. Využila k tomu jeden poměrně rozšířený fetiš. O skoro čtvrt miliardy liber naopak přišel devatenáctiletý syn herečky Elizabeth Hurley, kterého vydědil děda. Proč se stalo faux pas na předávání filmových cen v Cannes a kdo byl nejlépe oblečený? Všechny podrobnosti k novinkám z popkultury uslyšíte v nové epizodě podcastu Kompot.

Syn Elizabeth Hurley Damian by měl mít nárok na dědictví čtvrt miliardy dolarů po svém americkém dědovi, kterého pravděpodobně nikdy neviděl. S otcem, excentrickým podnikatelem Stevem Bingem, který spáchal loni sebevraždu skokem z okna, měl Damian spíš vlažné vztahy. Z jakého konkrétního důvodu se jeho miliardářský děda rozhodl, že mu nedá ani cent? Pusťte si Kompot.

Herec Jason Sudeikis se v rozhovoru konečně vyjádřil k odchodu své partnerky, taktéž herečky a režisérky Olivie Wild. Ta se loni začala objevovat se zpěvákem Harrym Stylesem, který hrál hlavní roli v jejím druhém filmu. Co jsme se o rozchodu roku dozvěděli? Zjistíte v čerstvém dílu Kompotu!

Režisér Spike Lee se jako předseda poroty filmového festivalu v Cannes zrovna nepředvedl, ale laps na slavnostním ceremoniálu možná nebyla tak úplně jeho chyba. Kdo za to může? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

 

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.