Fotbalová Karviná má nového trenéra, tým převzal Slovák Norbert Hrnčár

19. listopad 2018 18:00

Novým trenérem fotbalistů Karviné se po odvolaném Romanu Nádvorníkovi stal slovenský kouč Norbert Hrnčár. Tým Karviné přebírá na předposlední příčce tabulky.

Jako fotbalista a kapitán získal Hrnčár v roce 1999 se Slovanem Bratislava mistrovský titul, jako trenér působil v Banské Bystrici, Myjavě a Ružomberku.

„Trenérům přejeme, aby se jim v Karviné dařilo,“ řekl v tiskové zprávě sportovní ředitel MFK Karviná Lubomír Vlk. Management Karviné pro záchranářské práce ve Fortuna lize vsadil na Slováky. Tým povede Norbert Hrnčár s asistentem Richardem Högerem.

„Myslím, že mužstvo má potenciál, je pracovité, ochotné běhat a hrát. A to je takový dobrý základ. Česká liga je pro mne nová výzva, těším se a chci mužstvo tvrdou prací posunout,“ řekl Hrnčár na prvním tréninku karvinského mužstva.

Slovenské duo přebírá Karvinou na 15. místě tabulky s pouhými jedenácti body, stejně má po polovině základní části soutěže i poslední Dukla. Dosavadní kouč Roman Nádvorník byl i se svým asistentem Zdeňkem Koukalem odvolán v sobotu pro neuspokojivé výsledky.

autoři: ddp , vman
Spustit audio

Související